Jdi na obsah Jdi na menu
 


1.Lekce-zvěromágové

,,Vejde usměje se na třídu a řekne ať se posadí"

Takže třído dnes si řekneme něco o zvěromázích je to trochu delší téma ale ne tak abych vám to nemohla skrátit:)

ZVĚROMÁDOVÉ

Doslova na sebe berou zvířecí podobu nejčastější je myš,vlk a kočka.No dnes se naučíme proměnit se v myš všichni se teď pořádně dívejte a opakujte Eneforo-Ku-Lias(,,najednou je z ní kočka)No a teď všichni ten kdo bude první dostane o 20 více v DÚ.Teď se to jako první povedlo dceři zástupkyně no výborně a teď si dáme DÚ

1.Příště budu zkoušet z přeměny na  kočku takže se učte

2.Napište vco všechno se můžeme přeměnit

3.Vše o zvěromázích(mágách)

 

Vše napište to do komentářů a to takhle

2.DÚ

3.DÚ

4.Jméno a kolej

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Domácí úkol

(Hermiona Jane Grangerová - Nebelvír, 18. 8. 2015 13:25)

Zvěromágové mohou mít různou zvířecí podobu např.: kočka, myš, jelen, vydra, pes, kůň, lasička, fénix, fretka, vlkodlak, labuť, zajíc, laň, rys, kanec, liška, kozel, brouk, lev, orel, jezevec. V člověka se přeměnit nemohou protože jsou to ZVĚROmágové.! Zvěromág má po přeměně stále svůj mozek - mozek se nemění. Přeměňují se bez hůlek. Zvěromágové narozdíl od vlkodlaků se přeměňují úmyslně dobrovolně, vlkodlaci nemají na výběr.

Re: Domácí úkol

(Oprava, 11. 1. 2020 13:28)

Bohužel si tam velmi protiřečíš. Je tam napsáno, že se můžeš přeměnit na vlkodlaka a pak že vlkodlak vlasně není zvěromág. Správně je 2. možnost. jo a v člověka se na zpět přeměnit mohou! Jak by asi vypadalo, kdyby místo profesorky na přemněňování přišla kočka? A proč James Potter zemřel jako člověk když se nejednou přeměnil na jelena?

Zvěromágové - Domácí úkol

(Ania Grangerová, 11. 1. 2020 13:21)

2. DÚ - Přěnit se (nebo-li vzít na sebe podobu zvířete či magického stvoření) se dá na většinu zvířat. Časté podoby jsou kočka, vlk, pes či myš, avšak to nemusí být je obyčejné zvíře. Může to být i např. Bazilišek- Salazar zmijozel nebo Grif - Godric Nebelvír.

3. DÚ- Jako zvěromág se musíte narodit. Nejde se přeměnit na zvě. jen ze dne na den. V minulosti se to jistým chlapcům povedlo naučit, jen to zabere několik měsíců či let. Každý přeměněný čaroděj má na své zvířecí podobje nějaké znamení že se jedná o přeměnu. Nejčastěji jsou to oči, barva srsti nebo kdyžsi uříznete prst, tak ho jako zvíře nebudete mít (Červíček). Často označován za zv. je vlkodlak, ten se ale musí na úplněk přeměnit ať chce nebo ne. Zvěromág se může přeměnit kdy chce.

známí zvěromágové:
Minerva Mcgonagallová- kočka
James potter- jelen dvanácterák
Sirius Black- černý pes
Peter Pettigrew- krysa bez prstu
Rita Holoubková- Brouk

všichni zvěromágové musí být ohlášeni na Ministerstvu kouzel, jinak se přeměňují ilegálně.

4. Ania Grangerová - Zmijozel

Can you help me translate

(rardFar, 4. 12. 2019 2:52)

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

posso usare litaliano

(rardFar, 13. 11. 2019 16:01)

posso usare l'italiano or english

ciao a tutti vengo dall Italia

(italep, 10. 11. 2019 4:04)

Ciao a tutti vengo dall'italia / itawero

hi guys i am new on web

(rardFar, 29. 10. 2019 13:27)

hi :) bross :)

Your Inspiration To Blood Apply pressure on Numbers

(AABRADYCAL, 8. 10. 2018 9:40)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-ahumada/

Blood Coerce : Blood press chart

(AEagergealussy, 30. 7. 2018 21:25)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/equivalent-cialis-sans-ordonnance/

(Hermiona McSmitová, 6. 6. 2011 19:32)

Může se přeměnit jak už jste říkla na myš,vlka a kočku ,ale také jsem se dčetla že se může přeměnit i v člověka.
Obvykle proměna lidského těla v tělo zvířete způsobuje, že se ve zvířecí mění i mozek - kvůli tomu si zvěromág není schopen pamatovat, co chtěl po přeměně udělat.Zvěromágova přeměna může být vykonána bez hůlky - Sirius se v Azkabanu proměňoval ve psa, i když jeho hůlka byla již dávno zlomená, a tato podoba ho chránila proti mozkomorům. Zvěromágové také projevují schopnost dorozumět se s ostatními zvířaty.

Re: DÚ

(Lilly, 6. 6. 2011 22:23)

Vynikající dostaneš 100 bodů prro svoji kolej

Re: Re: DÚ

(Scarlet de Lamorans-ředitelka, 19. 6. 2011 14:02)

ve člověka se nelze přeměnit..nezlobte se,ale co to tady učíte?jinak Alyss má pravdu..tohle by se neměli učit...jde o léta tréninku a zvěromázi musí složit legální zkoušky před příslušnou porotou.Prosím vás proto,aby jste se příště držela osnov.Toto je 1.ročník.
S.

Re: Re: Re: DÚ

(Alyss de Monce, 19. 6. 2011 18:09)

Uf, jsem ráda, že se mnou někdo souhlasí a že to vy, ředitelko neberete jako nějakou extra drzost... :))
další body dolu by se opravdu nehodily .)

(William Green, 15. 6. 2011 19:36)

2) kočka, vlk, myš, byly však i případy, kdy se prokázalo, že se mohou měnit také v brouka, jezevce, havrana, jelena, zmiji nebo lva.
3) Zvěromágem (animágem) se může stát pouze velmi schopný kouzlník a musí být zasvědcen do tajů prastaré magie. Zvěromágové se proměňují zcela dobrovolně, za pomoci toho, že proniknou do zvířecí mysli a naopak, dostat se také zpět do lidské podoby. ROzdíl mezi lykantropy a animágy je ten, že se zvěromágové mohou přeměňovat zcela dobrovolně X lykantropové se však musí chtě, nechtě proměnit.
William Green, Havraspár

D.Ú. + něco málo.... na radši nic...

(Alyss de Monce, 8. 6. 2011 15:06)

Cooo? Vy nás učíte zvěromágy na první hodině? promiňte, nechci být drzá, ale tohle se nemá učit ani v posledním ročníku! Není to látka pro studety a už vůbec ne pro nás. Ještě jednou opakuji, nechci být hodně drzá, ale víte, proč je návod, jak se stát zvěromágem v knihovně s omezeným přístupem? *na chvíli se zarazí, teď se prokecla, že tam byla :D Snad si toho učitelka nevšimne* Protože se to nemá učit. Ale dobře, napíšu ten domácí úkol, abych nahnala nějaké body, které mi za tuto zprávu možná strhnete.

2.Kdybych měla vypsat všechna zvířata, v které se můžeme měnit, byla bych tu do zítřka. bvykle se kouzelníci mění ve zvíře, které jim je nejbližší. Které mají nejvíce rádi, nebo které jim je něčím podobné. Čsto to jsou kočky, myši nebo psy. Není však vůbec problém měnit ve třeba ve vlka, orla nebo i třeba tygra. tygr není však příliš praktické zvíře, neboť každý pozná, že se nejedná o pravého tygra, ale o nějakého zvěromága. tygři se u nás totiž nevyskytují.

3. Zvěromág je člověk, který se dokáže dobrovolně meěnit ve zvíře. jsou registovaní a neregistrovaní. ty, kteří jsou neregistrovaní jsou jakoby nelegální. vždy, když se chcete stát zvěromágem, musíte to nahlásit.
Zvěromág se může proměńovat i bez pomoci hůlky. Dokazuje to více případů: jak Sirius v Azkabanu, tak i Červíček, který se dokázal přeměnit do krysy ve chvíli, když ostatní nedávali pozor a to hůlku u sebe neměl.
jedná se o velmi složitá kouzla, která se nedoporučují dělat kouzelníkům, kteří si nejsou schopni, že to 100% dokážou.

4. Alyss de Monce, Nebelvír

Re: D.Ú. + něco málo.... na radši nic...

(Ninsy, 9. 6. 2011 16:23)

85bodů s !!!

Domácí úkol

(Naruto Uzumaki, 8. 6. 2011 17:02)

2. Nejčastěji v kočku, vlka nebo myš, ale také v jiné zvířata.
3. Zvěromágové jsou ti, kteří se dobrovolně umí měnit ve zvíře. Zvěromág se může proměnit i bez hůlky, jako například Sirius. Jsou to hodně složitá kouzla, které nezvládne jen tak někdo.
4. Naruto Uzumaki, Zmijozel

Re: Domácí úkol

(Ninsy, 9. 6. 2011 16:21)

85 bodů

Domácí úkol

(Hermiona De Monce, 8. 6. 2011 21:04)

Je pravdu hodně zvířat v které se dá proměnit. Např. v myš (v tu se proměnuji já!) potom třeba v kočku a vlka.

Zvěromág je člověk,který se umí proměnit ve zvíře. Zvěromágse může proměnovat i bez pomoci hůlky.

Hermiona De Monce (mrzimor)

Re: Domácí úkol

(Ninsy, 9. 6. 2011 16:09)

100 bodů